Monday, November 8, 2010

Jualan Baju Synergy Media Muslimin & Muslimat

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Assalamu'alaikum wbt...di sini kami ingin membuka tempahan baju design berpasangan..sesiapa yang berminat boleh PM ke fakhrullah90@gmail.com detail di bawah ini:


  1. Nama
  2. No Telefon
  3. Alamat
  4. T-shirt Muslimin @ T-shirt Muslimah
  5. Kuantiti
  6. Size (Muslimin = S / M / L) (Muslimah = M / L / XL)

Harga = RM 25

Harga = RM 38

Tarikh Tempahan 8 - 22 November 2010 (Bergantung kepada jumlah tempahan)

Penghantaran Tempahan 23 - 27 November 2010

Mari belikan untuk diri sendiri, adik-beradik, sahabat, dan sesiapa sahaja. Dapatkan ianya secara pasangan.

Bantu promosi dan mengedar diperlukan

SEMENTARA TEMPAHAN BELUM PENUH!!!

--
Fakhrullah Bin Mawardi [Ibnu Mawardi] 

8 comments:

GMS said...

kenapa tempoh tempahan kejap sangat? xsempat nk promote.xabes final lg 28 november tu..extend la lagi tarikhnya... ni cuma permintaan peribadi. sila abaikan jika x wajar

Fakhrullah Bin Mawardi said...

owh..x pa la GMS..promote ja dgn masa yg ada..iA kedepan ana panjangkn tempohnya..blh ja untuk tempahan seterusnya..ana awalkan sebab ana ada hal memanjang selepas tarikh tersebut..jzkk atas cadangan..

adeq said...

ceh..GMS lagi awal dari ana..best2..nanti ana pk ~

Fakhrullah Bin Mawardi said...

hehe..GMS & adeq..famous blog walker di mana sahaja mncari ilmu..barakallahuma..apa2 hal juz inform ana if nak t-shirt ni ya..

Atin Jieha said...

salam..juz pertanyaan..untuk tempahan dri luar negara mcm JORDAN,adakah ada khas untuk tempahan ?agak berminat dengan t-shirt muslimah tersebut..
syukran..

Fakhrullah Bin Mawardi said...

hurm..boleh tu boleh..cuma lebih prefer if dah bnyk tempahan di sana, maka blh terus post secara bulk..coz if post sehelai2 agak payah..mgki saudari blh jd pngedar..akan dtg lg bnyk2 design kedepan..

Atin Jieha said...

inshaALLAH..ana try survey student2 jordan..cumanya harganya leh tahu mcm ne termsuk dengan pos?xpe..nnti saudara informkan kembali pd ana ye..

Fakhrullah Bin Mawardi said...

anti blh PM ana di fakhrullah90@gmail.com ya..kita bincang lebih lanjut di sana..insyaAllah..